M-klub Vysoké Mýto - stavební úpravy

26.03.13

IMG 37601Město počítá ve svém rozpočtu na rok 2013 s částkou 3 291 tis. Kč. Navržené úpravy mají v této etapě za cíl revitalizovat prostředí vstupní pasáže M-klubu ve Vysokém Mýtě, které v současné době plně neodpovídá požadavkům na reprezentativní vstup do prostoru společenských sálů a zároveň je cílem projektu zabezpečit dostatečnou kapacitu sociálních zařízení pro nově vybudovaný amfiteátr v prostorách nádvoří M-klubu. 

 

 

 

 

 

 

1.NP – Upraven bude vstup do objektu M-klubu z ulice Litomyšlská, kde bude instalována mříž a prosklená stěna s posuvnými dveřmi. Provedeny budou nové nášlapné vrstvy a povrchové úpravy v prostoru vstupní chodby kde je současně navržen i nový architektonický podhled vč. nového osvětlení.

V rámci stavebních úprav v prostorách nádvoří bude kromě zvýšení kapacity sociálního zařízení pro návštěvníky amfiteátru realizováno i WC pro osoby s omezenou schopností pohybu, které zlepší podmínky pro využití těchto prostor i pro pohybově handicapované spoluobčany. 

 

2.NP – Stavební úpravy se týkají rozšíření stávajících prostor WC mužů.

Součástí stavebních úprav v této etapě bude i výměna nevyhovujících stávajících vnitřních rozvodů (kanalizace, voda, topení, elektro) v řešených prostorách.

Architektonické řešení úprav navrhl ing. arch. Pavel Čížek, dokumentaci pro stavební povolení zpracovala společnost BKN spol. s r.o. Vysoké Mýto. Nyní se zpracovává projektová dokumentace pro provedení stavby, předběžné rozpočtové náklady se odhadují ve výši 3,9 mil. Kč bez DPH.

Předpokládaný termín výběrového řízení na dodavatele je 4-5/2013 a termín realizace 5-8/2013.

 

P1100837

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P1100836

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P1100838

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P1100839

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P1100841

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P1100842

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P1100843

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

V srpnu 2013 byla dokončena 2. etapa stavebních úprav v M-klubu. Součástí stavebních úprav v této etapě byla úprava vnitřních dispozic, vytvoření sociálního zařízení pro návštěvníky kulturních akcí v amfiteátru a výměna souvisejících nevyhovujících vnitřních rozvodů (kanalizace, voda, topení, elektro).

Architektonické řešení úprav navrhl Ing. Arch. Pavel Čížek, dokumentaci pro stavební povolení zpracovala společnost BKN, spol. s r. o. Generálním dodavatelem stavebních prací byla firma První Vysokomýtská stavební společnost, s .r. o.